Fri fragt til pakkeshop på alle ordrer fra 499,-

Glow - Behandlinger

Introbehandling “jeg er ny kunde”

Denne behandling er til dig, der ikke har fået behandling hos os før.
Du får en gratis hudanalyse.

Herudfra kommer jeg med mine anbefalinger ift mine fund, og sammen beslutter vi os for behandling/forløb, der passer perfekt netop til dig og din hud.

Varighed 70 min. Pris kr. er varierende

Vogelius - Lifting , Glow & Balance - Mikrobiome Pro

Ansigtsbehandlingen der tager foryngende resultater til helt nye højder. Oplev glæden ved dyb ro og en hud med markant lift og ultimativ GLOW. Ud fra antiinflammatoriske og styrkende principper bringes hudens immunforsvar i perfekt balance med innovative produkter og teknologier. Her er mikrobiom, barriere og balance nøgleord som selv den mest stressede hud kan drage fordel af.

Oplev 75 mins forkælelse hvor både højteknologi og gamle holistiske metoder arbejder i smuk harmoni med det formål at genskabe balance i hele dig, både fysisk og psykisk. Med elementer som akkuoressur, ansigtszoneterapi, cupping, aktiv pha peeling , massage af hænder, arme, fødder, underben, nakke , skuldre, lysterapi og lifting med mikrostrøm er du sikret en hel unik oplevelse.

Intropris 1499,00 Varighed 75 min + 15 min til omklædning

Danish Beauty Award 2024

Vogelius Glow Signature

Dette er behandlingen til dig der er fast kunde hos Mette og sætter pris på bare at blive puttet på briksen og overlade alt ansvar til Mette.

Din behandling bliver skræddersyet til din huds specifikke behov den pågældende dag.

Her vil du få den bedst tænkelige og mest målrettede behandling til din hud. Behandlingen kan både indeholde mekaniske, manuelle og kemiske behandlingsmetoder. Den vil altid indeholde dybderens hvis behovet er der.

Varighed 60 min. Pris 999,00

Ultimativ Vogelius Glow Signature

Den ultimative skræddersyede behandling! Behandlingen tager udgangspunkt
i din huds aktuelle tilstand, og behandlingen bliver kyndigt sammensat
af Mette – den ultimative kombination af resultater, velvære og unik
forkælelse. Dette er behandlingen til dig der er fast kunde hos Mette og
sætter pris på bare at blive puttet på briksen og overlade alt ansvar
til Mette.

Behandlingen afsluttes med en beroligende Beauty Angel specialmaske, tilpasset din huds individuelle behov. Herefter får du lov at ligge under Beauty Angel lyset 15 minutter.  Beauty Angel lysbehandlingen er en skøn effektiv lysbehandling, som er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollete. Mærk hvordan du indhylles og bades i lysets skær, mens du nyder en afstressende nakkeog skuldermassage.

Varighed 60 min. Pris 1199,00

Læs mere om Beauty Angle lysbehandling her:

Beauty Angel - Lysebehandling

Beauty Angel lysbehandling tilbydes som skræddersyede
signaturbehandlinger til dit akutte behov og som et lysbehandlingsforløb
for maksimal hudindsats mod en mere klar, ungdommelig og ensartet hud. Du kan forvente forbedring af linjer og rynker ved øjne, pande, kinder og mere volumen i huden, pigmenter, uens hudtone, store porer og synlige blodkar.

Køb en enkelt behandling eller et klippekort til et forløb og få 1-2 gratis behandlinger.

Én behandling: Beauty Angel lys kr. 249 

Lille klippekort: Beauty Angel lysforløb á 7 behandlinger kr. 1494 (6+1 tilbud)

Stort klippekort: Beauty Angel lysforløb á 12 behandlinger kr. 2490 (10+2 tilbud)

Inkl. Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, 15 minutter Beauty Angel lys og afsluttende cremepleje.

Nimue

Nimue er meget aktivt behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele, som gør produkterne i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater allerede ved første behandling.

Ultimativ Teen Glow

Til dig har udfordringer med urenheder og evt. rødme og inflammation i huden. Vi tager udgangspunkt i hudens aktuelle tilstand, og behandler derefter. Behandlingen sætter fokus på at reducere forekomsten af urenheder og balancerer huden i dybden. Ingen forpint eller rød hud efter behandlingen, da behandlingen afrundes med en fugtgivende og beroligende specialmaske, samt 15 minutters op healende og reparerende Beauty Angel lys. Der vejledes i optimal hudplejerutiner til brug hjemme, og skræddersyer et forløb tilpasset dig.

Der bruges desuden mikrostrøm i behandlingen hvor det findes relevant mhp antibakteriel, antiinflammatorisk og ophealende effekt. Dette mærkes ikke af modtageren.

Varighed 60 min. Pris kr. 899,00

Glow Basic

En klassisk ansigtsbehandling med fokus på at hjælpe hudens eget forsvar og reparere dette, så den genfinder balance. En fugtgivende og stimulerende behandling, der efterlader din hud i topform!

Inkl: rens, massage, maske efter hudtype samt serum og dagcreme efter hudtype.

Varighed 60 min. Pris kr. 699,00

Lifting Gua Sha

I denne behandling kombineres Gua Sha og Cubbing massage med lymfedrænage og japansk lifting massage. Behandlingen løfter dit ansigt, hals og décolleté. Den mindsker rynker, giver den smukkeste glød samt øger balance og velvære i kroppen.

Varighed 60 min. kr 899,00

DermaOxy

DermaOXY’s behandlinger tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagendannelse. Oxygen – ren ilt – bruges i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældningsproces, stimulerer hudens elastin- og collagenproduktion.

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling.

Forkæl din hud og mærk selv forskellen. Få optimal effekt af behandlingen ved også at booke en diamantslibning.

Varighed 45 minutter. Kr. 699,00

Ultimativ Glow

Den optimale kombination af to meget virksomme behandlinger, Diamantslibning og Oxygenbehandlinger, der tilsammen giver fantastiske resultater i form af mindskning af porrestørrelse, linjer og misfarvninger. Samt tydelig øgning af spændstighed og elasticitet og ikke mindst giver den huden en fantastisk glød.
Behandlingen er desuden meget effektiv ved stresshud plaget af urenheder eller anden pludselig opstået ubalance i huden.
Behandlingen anbefales at tage som kurforløb med minimum 4-6 behandlinger med interval på 7-10 dage for at opnå det ovenstående resultat.

Varighed 60 min. kr 995,00

Gentlemens Treat

Den perfekte behandling til mænd. Den er både velegnet til dig, der blot ønsker at pleje din problemfri hud, og til dig med behov for en mere intens dybderens. Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til din hud, samt gør dig mere skarp at se på ved at trimme næse og ørehår med voks, hvis du ønsker det. Afsluttes med massage af skuldre, hals, ansigt og maske tilpasset dig.

Varighed: 60 min Pris kr 899,00

Dermatude

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde/re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 1250,00

Dermatude kurforløb - spar 20%

4 x behandlinger. Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde /re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres.

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve, hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 4 x 60 min.

Normalpris kr 5.000,00
Kurforløbspris kr. 4.000,00

Silk Peel

Behandlingen hedder Dermolissage Silkpeel og er en mild slibning af overhuden. Denne slibning udføres med fine diamanter. Samtidig med slibningen tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes. Allerede efter den første behandling opnås markant synlige resultater. Huden vil se yngre ud og føles glat og frisk. Den dybdegående virkning af den indslusede væske og den vedvarende forbedring af huden er dokumenteret af hudlæger fra Stanford University i Californien, der har udviklet dette apparat til behandling af de fleste hudsygdomme og -tilstande.

Hvilke problemer kan behandles med Dermolissage Silkpeel?
Aktiv akne og ar Fedtet hud Tør hud, linjer og eksem Træt livløs hud som følge af sygdom og stress Aldersbetingede forandringer Solskader og pigmentforandringer Rosacea og Psoriasis Seks til otte behandlinger anbefales for at opnå det mest optimale resultat, efterfulgt af regelmæssige opfølgningsbehandlinger efter behov.

Ved køb af forløb på min. 4 behandlinger gives 20% rabat.

Varighed 45 minutter. kr. 595,00 for én behandling

Makeup

Har du brug for hjælp til ny inspiration eller bare generelle teknikker, så book en makeup-tid og lær, hvor nemt det kan være. Makeup fremhæver dine bedste sider og kan skjule hudproblemer som fx pigmentering og urenheder. I klinikken anvender vi produkter fra Mii Cosmetics. Mii Cosmetics er et prisbelønnet mineral mærke, som kun består af ingredienser af højeste kvalitet. Der anvendes udelukkende ultrafine mineraler, som sikrer, at hver applikation giver en jævn og flot holdbar effekt. Mineralerne gør, at din hud stadig kan ånde samt udskille de ting, den har brug for i løbet af dagen. Mii Cosmetics indeholder ikke parabener, talkum, stivelse, blegemidler eller parfumestoffer. Ingen af produkterne er testet på dyr.

DAG MAKEUP – Varighed 25 minutter. kr. 295,00
AFTEN/FEST MAKEUP – Varighed 45 minutter. kr 495,00

Lash lift

Lash Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine vipper til at syne længere og mere voluminøse. Lash lift giver dine vipper et smukt løft, og resultatet holder i 6-8 uger. Hvad enten du vælger inkl. farvning af vipper eller ej, sluttes behandlingen af med Lashdose. Det er en “hårkur”, der giver vipperne en masse næring og fugt, så dit lashlift holder bedst muligt. Husk det altid er vigtigt at give vipperne plejende balsam, hvis du vil opnå de flotteste resultater.

Inkl. farvning af vipper kr. 649,00

Brow lift

Brow Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine bryn til at syne mere voluminøse. Brow Lift også kaldet Brow Lamination er en naturlig og nem løsning til at give dine egne bryn et kraftigere og fyldigere look ved en permanent behandling, som givet et resultatet i op til 4-6 uger. 
 
Varighed 30 min. kr 649,00

CoolSlimming™

Vi er super glade for at være én af de første hudplejeklinikker i Danmark, der tilbyder den unikke og originale slankende fedtfrysningsbehandling – CoolSlimming™
Slip af med genstridige fedtdepoter permanent med fedtfrysning – helt uden kirurgi, narkose eller ar – og smertefrit!

Deep Touch – Body Massage

Dybdegående fysiurgisk bindevævsmassage, der forløser stress, myoser og spændinger.

Vælg mellem nærende eller opstrammende olier.

Varighed 30 min. kr. 650,00

Karmameju Signatur behandlinger

Karmameju har skabt seks ultimative ansigts- og kropsbehandlinger med respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i.

Kropsbehandlinger:

HÅB
Dyb bindevævsmassage ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning. Meditativ, sensorisk og sanselig. Den dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

FRED
Drænende lymfemassage / ideel ved væskeophobning / oversensitivitet / træthed. Pulserende, fjerlette bevægelser over huden flytter lymfevæskerne og giver kroppen flow og en dyb ro. Denne kropsbehandling virker afslappende og lindrer kroppen. Sindet får meditativ ro og en følelse af tilstedeværelse og mildhed.

FRI
Energisk detox-akupressur og bindevævsmassage ideel ved træthed / nedsat cirkulation / appelsinhud / væskeophobning / manglende energi. Den dynamiske, dybe detox akupressur og bindevævsmassage stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk, opløftende og dynamisk behandling, som vækker sanserne, giver fokus, frembringer glæde og frigiver sindet.

Varighed 90 minutter. Kr. 1049,00