Glow - Behandlinger

Fysioterapi


Første konsultation
Tager op til 60 minutter og består af en grundig undersøgelse af dit problem, behandling, instruktion i øvelse, en behandlingsplan samt svar på afklarende spørgsmål. Kr. 900,00

Opfølgende behandlinger
Tager ca. 30 minutter og består af behandling, vejledning og justering af øvelser. Kr. 500,-

Nimue

Nimue er meget aktivt behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele, som gør produkterne i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater allerede ved første behandling.

Til den utrænede hud
Ca. 60 minutter. Pris kr. 649,00

Til den trænede hud
Ca. 60 minutter. Pris kr. 849,00

CoolSlimming™

Vi er super glade for at være én af de første hudplejeklinikker i Danmark, der tilbyder den unikke og originale slankende fedtfrysningsbehandling – CoolSlimming™
Slip af med genstridige fedtdepoter permanent med fedtfrysning – helt uden kirurgi, narkose eller ar – og smertefrit!

Introbehandling “jeg er ny kunde”

Denne behandling er til dig, der ikke har fået behandling hos os før.
Du får en gratis hudanalyse og hudscanning.

Herudfra kommer jeg med mine anbefalinger ift mine fund, og sammen beslutter vi os for behandling/forløb, der passer perfekt netop til dig og din hud.

Varighed 70 min. Pris kr. varierende

Teen Clean

En dybderensende og afbalancerende behandling til den unge hud. Grundig vejledning gennem behandlingen.

Varighed 60 min. Pris kr. 400,00

Treat & Breathe

En afstressende behandling for både krop og sind. Alt er skønt og behageligt. Formålet er at give huden, kroppen samt hele dit nervesystem ro. Dette gives gennem plejende produkter, massage samt afspænding vha mindfulness.

Varighed 90 min. Kr. 900,00

Basic Balance Me

En klassisk ansigtsbehandling med fokus på at hjælpe hudens eget forsvar og reparere dette, så den genfinder balance. En fugtgivende og stimulerende behandling, der efterlader din hud i topform!

Inkl: rens, massage, maske efter hudtype samt serum og dagcreme efter hudtype.

Varighed 60 min. Pris kr. 500,00

Lifting Gua Sha

I denne behandling kombineres Gua Sha og Cubbing massage med lymfedrænage og japansk lifting massage. Behandlingen løfter dit ansigt, hals og décolleté. Den mindsker rynker, giver den smukkeste glød samt øger balance og velvære i kroppen.

Varighed 60 min. kr 795,00

Karmameju Signatur behandlinger

Karmameju har skabt seks ultimative ansigts- og kropsbehandlinger med respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i.

Kropsbehandlinger:

HÅB
Dyb bindevævsmassage ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning. Meditativ, sensorisk og sanselig. Den dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

FRED
Drænende lymfemassage / ideel ved væskeophobning / oversensitivitet / træthed. Pulserende, fjerlette bevægelser over huden flytter lymfevæskerne og giver kroppen flow og en dyb ro. Denne kropsbehandling virker afslappende og lindrer kroppen. Sindet får meditativ ro og en følelse af tilstedeværelse og mildhed.

FRI
Energisk detox-akupressur og bindevævsmassage ideel ved træthed / nedsat cirkulation / appelsinhud / væskeophobning / manglende energi. Den dynamiske, dybe detox akupressur og bindevævsmassage stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk, opløftende og dynamisk behandling, som vækker sanserne, giver fokus, frembringer glæde og frigiver sindet.

Varighed 90 minutter. Kr. 1049,00

DermaOxy

DermaOXY’s behandlinger tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagendannelse. Oxygen – ren ilt – bruges i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældningsproces, stimulerer hudens elastin- og collagenproduktion.

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling.

Forkæl din hud og mærk selv forskellen. Få optimal effekt af behandlingen ved også at booke en diamantslibning.

Varighed 45 minutter. Kr. 595,00

Ultimativ Glow

Den optimale kombination af to meget virksomme behandlinger, Diamantslibning og Oxygenbehandlinger, der tilsammen giver fantastiske resultater i form af mindskning af porrestørrelse, linjer og misfarvninger. Samt tydelig øgning af spændstighed og elasticitet og ikke mindst giver den huden en fantastisk glød.
Behandlingen er desuden meget effektiv ved stresshud plaget af urenheder eller anden pludselig opstået ubalance i huden.
Behandlingen anbefales at tage som kurforløb med minimum 4-6 behandlinger med interval på 7-10 dage for at opnå det ovenstående resultat.

Varighed 60 min. kr 995,00

Gentlemens Treat

Den perfekte behandling til mænd. Den er både velegnet til dig, der blot ønsker at pleje din problemfri hud, og til dig med behov for en mere intens dybderens. Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til din hud, samt gør dig mere skarp at se på ved at trimme næse og ørehår med voks, hvis du ønsker det. Afsluttes med massage af skuldre, hals, ansigt og maske tilpasset dig.

Varighed: 60 min Pris kr 500,00

Dermatude prøvebehandling

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde/re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 995,00

Dermatude “Basic effect”

4 x behandlinger. Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde /re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres.

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve, hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 4 x 60 min. kr 5.000,00

Deep Touch – Body Massage

Dybdegående fysiurgisk bindevævsmassage, der forløser stress, myoser og spændinger.

Vælg mellem nærende eller opstrammende olier.

Varighed 30 min. kr. 650,00
Varighed 45 min. kr. 800,00

Silk Peel

Behandlingen hedder Dermolissage Silkpeel og er en mild slibning af overhuden. Denne slibning udføres med fine diamanter. Samtidig med slibningen tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes. Allerede efter den første behandling opnås markant synlige resultater. Huden vil se yngre ud og føles glat og frisk. Den dybdegående virkning af den indslusede væske og den vedvarende forbedring af huden er dokumenteret af hudlæger fra Stanford University i Californien, der har udviklet dette apparat til behandling af de fleste hudsygdomme og -tilstande.

Hvilke problemer kan behandles med Dermolissage Silkpeel?
Aktiv akne og ar Fedtet hud Tør hud, linjer og eksem Træt livløs hud som følge af sygdom og stress Aldersbetingede forandringer Solskader og pigmentforandringer Rosacea og Psoriasis Seks til otte behandlinger anbefales for at opnå det mest optimale resultat, efterfulgt af regelmæssige opfølgningsbehandlinger efter behov.

Ved køb af forløb på min. 4 behandlinger gives 20% rabat.

Varighed 45 minutter. kr. 895,00 for én behandling

Makeup

Har du brug for hjælp til ny inspiration eller bare generelle teknikker, så book en makeup-tid og lær, hvor nemt det kan være. Makeup fremhæver dine bedste sider og kan skjule hudproblemer som fx pigmentering og urenheder. I klinikken anvender vi produkter fra Glo Skin Beauty. Glo Skin Beauty er et prisbelønnet mineral mærke, som kun består af ingredienser af højeste kvalitet. Der anvendes udelukkende ultrafine mineraler, som sikrer, at hver applikation giver en jævn og flot holdbar effekt. Mineralerne gør, at din hud stadig kan ånde samt udskille de ting, den har brug for i løbet af dagen. Glo Skin Beauty indeholder ikke parabener, talkum, stivelse, blegemidler eller parfumestoffer. Ingen af produkterne er testet på dyr.

DAG MAKEUP – Varighed 25 minutter. kr. 295,00
AFTEN/FEST MAKEUP – Varighed 45 minutter. kr 495,00
BRUDE-MAKEUP – Inkl. en prøve makeup. Fra kr. 1.500,00

Lash lift

Lash Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine vipper til at syne længere og mere voluminøse. Lash lift giver dine vipper et smukt løft, og resultatet holder i 6-8 uger. Hvad enten du vælger inkl. farvning af vipper eller ej, sluttes behandlingen af med Lashdose. Det er en “hårkur”, der giver vipperne en masse næring og fugt, så dit lashlift holder bedst muligt. Husk det altid er vigtigt at give vipperne plejende balsam, hvis du vil opnå de flotteste resultater.

Inkl. farvning af vipper kr. 525,00
Uden farvning af vipper kr. 495,00

Spraytan

Bliv smuk brun uden solens stråler. Vi benytter ST. Tropez´s væsker, som er kendt for at give et af de smukkeste og mest holdbare resultater på markedet.

Naturlig nuance
Din hud vil aldrig blive orange med ST. TROPEZ, fordi der indgår en smule grøn i selvbrunerens sammensætning. Vi vælger i fællesskab en nuance, der passer til det resultat, du ønsker.

Enestående dækkeevne
På grund af dens enestående dækkeevne er ST. TROPEZ-selvbruneren meget anvendelig i forbindelse med både vitiligo (pigmentfattige pletter), strækmærker og ar. Vi anbefaler, at du peeler din hud dagen inden din behandling, og at du bruger minimalt med creme før din spraytan. Du bør efter behandling have løstsiddende mørkt tøj på for at undgå streger i din tan. Du bør desuden ikke gå i bad før min. 8 timer for optimal holdbarhed.

Varighed 30 min, pris kr. 299,00

SHELLAC

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 2-3 uger. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene og skader ikke naturneglen.

Shellac på fingerne inkl let manicure. Pris kr. 400,00

Shellac på tæer inkl let pedicure. Pris kr. 400,00

Aftagelse af shellac uden anden behandling. Pris kr. 50,-

Hudscanning

Hos Vogelius Glow har du mulighed for at få scannet din hud.

En hudscanning kan give dig:
– Dokumentation af de behandlinger, du får lavet i klinikken
– Dokumentation af effekten af de produkter, du bruger
– Den kan desuden vise dig hvor din hud er ift: Fugt, Elasticitet, Sebum, Akne, Rynker, Sensitivitet, Pigment og Pore størrelse

Pris kr. 350,00
I forbindelse med ansigtsbehandling kr. 150,00
I forbindelse med et forløb af ansigtsbehandling er en hudscanning gratis. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding