Skønhedsbehandlinger

Makeup

Har du brug for hjælp til ny inspiration eller bare generelle teknikker, så book en makeup-tid og lær, hvor nemt det kan være. Makeup fremhæver dine bedste sider og kan skjule hudproblemer som fx pigmentering og urenheder. I klinikken anvender vi produkter fra Glo Skin Beauty. Glo Skin Beauty er et prisbelønnet mineral mærke, som kun består af ingredienser af højeste kvalitet. Der anvendes udelukkende ultrafine mineraler, som sikrer, at hver applikation giver en jævn og flot holdbar effekt. Mineralerne gør, at din hud stadig kan ånde samt udskille de ting, den har brug for i løbet af dagen. Glo Skin Beauty indeholder ikke parabener, talkum, stivelse, blegemidler eller parfumestoffer. Ingen af produkterne er testet på dyr.

DAG MAKEUP – Varighed 25 minutter. kr. 295,00
AFTEN/FEST MAKEUP – Varighed 45 minutter. kr 495,00
BRUDE-MAKEUP – Inkl. en prøve makeup. Fra kr. 1.500,00

Lash lift

Lash Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine vipper til at syne længere og mere voluminøse. Lash lift giver dine vipper et smukt løft, og resultatet holder i 6-8 uger. Hvad enten du vælger inkl. farvning af vipper eller ej, sluttes behandlingen af med Lashdose. Det er en “hårkur”, der giver vipperne en masse næring og fugt, så dit lashlift holder bedst muligt. Husk det altid er vigtigt at give vipperne plejende balsam, hvis du vil opnå de flotteste resultater.

Inkl. farvning af vipper kr. 525,00
Uden farvning af vipper kr. 495,00

Spraytan

Bliv smuk brun uden solens stråler. Vi benytter ST. Tropez´s væsker, som er kendt for at give et af de smukkeste og mest holdbare resultater på markedet.

Naturlig nuance
Din hud vil aldrig blive orange med ST. TROPEZ, fordi der indgår en smule grøn i selvbrunerens sammensætning. Vi vælger i fællesskab en nuance, der passer til det resultat, du ønsker.

Enestående dækkeevne
På grund af dens enestående dækkeevne er ST. TROPEZ-selvbruneren meget anvendelig i forbindelse med både vitiligo (pigmentfattige pletter), strækmærker og ar. Vi anbefaler, at du peeler din hud dagen inden din behandling, og at du bruger minimalt med creme før din spraytan. Du bør efter behandling have løstsiddende mørkt tøj på for at undgå streger i din tan. Du bør desuden ikke gå i bad før min. 8 timer for optimal holdbarhed.

Varighed 30 min, pris kr. 299,00

SHELLAC

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 2-3 uger. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene og skader ikke naturneglen.

Shellac på fingerne inkl let manicure. Pris kr. 445,00

Shellac på tæer inkl let pedicure. Pris kr. 445,00

Aftagelse af shellac uden anden behandling. Pris kr. 50,-

Bryn og vipper

Farvning af bryn og vipper, samt retning af bryn kr. 275,00

Farvning og retning af bryn kr. 175,00

Farvning af vipper kr. 125,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding