Fri fragt til pakkeshop på alle ordrer fra 499,-

Skønhedsbehandlinger

Makeup

Har du brug for hjælp til ny inspiration eller bare generelle teknikker, så book en makeup-tid og lær, hvor nemt det kan være. Makeup fremhæver dine bedste sider og kan skjule hudproblemer som fx pigmentering og urenheder. I klinikken anvender vi produkter fra Glo Skin Beauty. Glo Skin Beauty er et prisbelønnet mineral mærke, som kun består af ingredienser af højeste kvalitet. Der anvendes udelukkende ultrafine mineraler, som sikrer, at hver applikation giver en jævn og flot holdbar effekt. Mineralerne gør, at din hud stadig kan ånde samt udskille de ting, den har brug for i løbet af dagen. Glo Skin Beauty indeholder ikke parabener, talkum, stivelse, blegemidler eller parfumestoffer. Ingen af produkterne er testet på dyr.

DAG MAKEUP – Varighed 25 minutter. kr. 295,00
AFTEN/FEST MAKEUP – Varighed 45 minutter. kr 495,00

Lash lift

Lash Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine vipper til at syne længere og mere voluminøse. Lash lift giver dine vipper et smukt løft, og resultatet holder i 6-8 uger. Hvad enten du vælger inkl. farvning af vipper eller ej, sluttes behandlingen af med Lashdose. Det er en “hårkur”, der giver vipperne en masse næring og fugt, så dit lashlift holder bedst muligt. Husk det altid er vigtigt at give vipperne plejende balsam, hvis du vil opnå de flotteste resultater.

Inkl. farvning af vipper kr. 599,00

Brow lift

Brow Lift er for dig, som på en naturlig måde ønsker at få dine bryn til at syne mere voluminøse. Brow Lift også kaldet Brow Lamination er en naturlig og nem løsning til at give dine egne bryn et kraftigere og fyldigere look ved en permanent behandling, som givet et resultatet i op til 4-6 uger. 
 
Varighed 30 min. kr 599,00

Elevbehandlinger

Vi tilbyder pt elevbehandlinger hos dygtige Kristina. 
De bookes under “elevbehandlinger” i bookingsystemet .

Pt tilbydes der :

Ansigtsbehandling 
Silkpeel (microdermabration) kr 600,00
Øjne
Lashlift inkl farvning af vipper kr 400,00
Farvning af bryn og vipper samt tilretning af bryn (ikke reshaping). kr 250,00
Farvning og retning af bryn kr 199,00
Negle
Shellac kr 399,00