Glow - Kropsbehandlinger

Fysioterapi


Første konsultation
Tager op til 60 minutter og består af en grundig undersøgelse af dit problem, behandling, instruktion i øvelse, en behandlingsplan samt svar på afklarende spørgsmål. Kr. 900,00

Opfølgende behandlinger
Tager ca. 30 minutter og består af behandling, vejledning og justering af øvelser. Kr. 500,-

CoolSlimming™

Vi er super glade for at være én af de første hudplejeklinikker i Danmark, der tilbyder den unikke og originale slankende fedtfrysningsbehandling – CoolSlimming™
Slip af med genstridige fedtdepoter permanent med fedtfrysning – helt uden kirurgi, narkose eller ar – og smertefrit!

Treat & Breathe

En afstressende behandling for både krop og sind. Alt er skønt og behageligt. Formålet er at give huden, kroppen samt hele dit nervesystem ro. Dette gives gennem plejende produkter, massage samt afspænding vha mindfulness.

Varighed 90 min. Kr. 900,00

Karmameju Signatur behandlinger

Karmameju har skabt seks ultimative ansigts- og kropsbehandlinger med respekt for kroppen, mennesket og den tid, vi lever i.

Kropsbehandlinger:

HÅB
Dyb bindevævsmassage ideel ved spændte muskler / uro / væskeophobning. Meditativ, sensorisk og sanselig. Den dybe bindevævsmassage styrker, harmoniserer og fornyer. Kroppen forløses for spændinger og affaldsstoffer frigives. Du føler dig centreret, rolig, tryg og fuld af kærlighed. Sindet føles positivt og fuld af håb.

FRED
Drænende lymfemassage / ideel ved væskeophobning / oversensitivitet / træthed. Pulserende, fjerlette bevægelser over huden flytter lymfevæskerne og giver kroppen flow og en dyb ro. Denne kropsbehandling virker afslappende og lindrer kroppen. Sindet får meditativ ro og en følelse af tilstedeværelse og mildhed.

FRI
Energisk detox-akupressur og bindevævsmassage ideel ved træthed / nedsat cirkulation / appelsinhud / væskeophobning / manglende energi. Den dynamiske, dybe detox akupressur og bindevævsmassage stimulerer blodcirkulationen, modvirker appelsinhud og øger kroppens energiniveau. En sensorisk, opløftende og dynamisk behandling, som vækker sanserne, giver fokus, frembringer glæde og frigiver sindet.

Varighed 90 minutter. Kr. 1049,00

Deep Touch – Body Massage

Dybdegående fysiurgisk bindevævsmassage, der forløser stress, myoser og spændinger.

Vælg mellem nærende eller opstrammende olier.

Varighed 30 min. kr. 650,00
Varighed 45 min. kr. 800,00

Spraytan

Bliv smuk brun uden solens stråler. Vi benytter ST. Tropez´s væsker, som er kendt for at give et af de smukkeste og mest holdbare resultater på markedet.

Naturlig nuance
Din hud vil aldrig blive orange med ST. TROPEZ, fordi der indgår en smule grøn i selvbrunerens sammensætning. Vi vælger i fællesskab en nuance, der passer til det resultat, du ønsker.

Enestående dækkeevne
På grund af dens enestående dækkeevne er ST. TROPEZ-selvbruneren meget anvendelig i forbindelse med både vitiligo (pigmentfattige pletter), strækmærker og ar. Vi anbefaler, at du peeler din hud dagen inden din behandling, og at du bruger minimalt med creme før din spraytan. Du bør efter behandling have løstsiddende mørkt tøj på for at undgå streger i din tan. Du bør desuden ikke gå i bad før min. 8 timer for optimal holdbarhed.

Varighed 30 min, pris kr. 299,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding