Fri fragt til pakkeshop på alle ordrer fra 499,-

Mærker

Vores brands

Hos Vogelius forhandler vi en lang række produkter fra udvalgte danske og internationale brands. De er nøje udvalgt med henblik på at tilbyde en unik og gennemtænkt sammensætning af produkter til den moderne, fashionable og ikke mindst kvalitetsbevidste kvinde. Hvad enten du går efter fornyelser til garderoben eller mangler det perfekte smykke, har vi masser af gode bud at vælge imellem. 

Vores udvalg er bredt og spænder over alt fra smykker og andre accessories til tøj, sko og jakker. Det betyder, at du kan shoppe det fulde look hos os. Det giver ofte en fed effekt, hvis man kan mixe og matche forskellige brands, som alle har kvalitet og modebevidsthed tilfælles.

Uanset om du står og mangler en enkelt ting eller ønsker at shoppe hele looket til en særlig begivenhed, er der masser at vælge imellem hos os. Der er også mange fine gaveideer til kvinderne i dit liv med produkterne fra vores mange populære brands.

Blandt vores brands finder en række af de største spillere på den danske modescene. Fordelen ved at købe tøj fra danske brands er, at stilen passer til den danske stil og mode, samt at man er sikker på høj og ensartet kvalitet. Alle vores danske tøj og tilbehørsbrands sikrer stilrene designs og lækre materialer til en pris, hvor de fleste kan være med.

Inden for beauty har vi hentet international inspiration og forhandler de bedste brands fra hele verden. Det gælder blandt andet nogle af de bedste produkter inden for koreansk og fransk hudpleje.

Alle vores brands er nøje udvalgt med henblik på blandt andet værdier, udvalg og selvfølgelig kvalitet. Hos Vogelius finder du altså en udsøgt sammensætning af de bedste produkter til den moderne kvinde, som både danske og internationale brands kan byde på. Vi følger med i de nyeste trends og modetendenser og tilpasser løbende vores udvalg til tiden. På den måde gør vi det nemt at se godt ud hele året rundt.

Uanset om du er på jagt efter et fint smykke, nye produkter til krop og ansigt eller en tilføjelse til garderoben, er Vogelius et godt sted at starte.

Du får et godt overblik over vores udvalg her på webshoppen. Ved at klikke på det enkelte brand kan du se nærmere på netop de produkter, som vi forhandler fra den pågældende virksomhed.

Du er dog også altid mere end velkommen til at komme forbi i vores hyggelige butik i Birkerød Hovedgade og se nærmere på produkterne i virkeligheden. Vi giver nemlig gerne vores bedste tips og råd til, hvordan du kan mixe de forskellige brands og sammensætte det perfekte look med produkter fra Vogelius.