VOGELIUS GLOW & CARE

MERE END BARE HUDPLEJE

Mit navn er Mette Vogelius, og jeg tilbyder mere end bare hudpleje. Vogelius Glow & Care er måske nok først og fremmest en hudplejeklinik, men ønsket er, at det skal være et sted for forkælelse og pleje af mere end bare huden.

Jeg mener, at effektiv hudpleje hænger tæt sammen med selvforkælelse og mentalt velvære.

Huden er en god indikator for vores generelle livskvalitet og sundhed. Har man problemer med huden, tyder det ofte på noget dybereliggende i ens krop og liv. Derfor tilbyder jeg behandlinger, som ikke kun kigger på huden, men på dig og dine behov som helhed.

Ved hjælp af en bred, men dybdegående viden omkring hud og dens pleje samt en række af de bedste hudplejeprodukter og -teknikker på markedet målretter jeg mine behandlinger, så de matcher netop din hud. Mine behandlinger kan blandt andet give en fastere, renere og mere livlig hud med en synlig glød.

Men mine behandlinger handler om mere og andet end bare hud. I vores travle hverdag har vi en tendens til at sætte os selv nederst på to-do listen – hvilket også kan ses på huden i form af små linjer og stressede hudtilstande. Jeg sætter en ære i at tilbyde mine kunder ekstra forkælelse og omsorg, som plejer sindet såvel som kroppen.

Med andre ord sætter jeg mine skønne kunder og deres egenomsorg i centrum. Dagligt oplever jeg, at min briks bliver forladt med fornyet energi, en strålende hud samt et ægte smil og knus. Det er her, jeg føler, at mit arbejde giver mening ned til mindste detalje.

Gennem mine mere end 18 års erfaring inden for hudpleje har jeg bygget min faglighed op som kosmetolog, fysioterapeut og en master i kropsterapi og mindfulness. Foruden at tilbyde skønhedsbehandlinger siden 1999 har jeg også arbejde med angst- og stressramte patienter, der sammen med egne personlige erfaringer er blevet et afsæt til en holistisk tilgang til alle mine behandlinger.

I dag er jeg stolt og selvstændig indehaver af Vogelius Glow & Care, som jeg har drevet med kærlighed i mere end 7 år. Her kan kvinder i alle aldre opleve, hvad ”mere end bare hudpleje” vil sige på eget sind og krop.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.

Mette Vogelius

  • 1999 – Uddannet kosmetolog, Clinique Colette i Ordrup
  • 2005 – Fysioterapeut, Københavns Fysioterapeutskole
  • 2008 – Master i BBAM (Basic Body Awareness Methology), Bergen Universitet
  • 2013 – Selvstændig med hudpleje og fysioterapi/kropsbehandlinger
  • 2015 – Singel/Volume eyelash extension stylist

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding