VOGELIUS GLOW & CARE

Mit navn er Mette Vogelius, og jeg tilbyder mere end bare hudpleje. Gennem skræddersyede behandlinger til lige netop din huds aktuelle tilstand får du hos mig fornøjelsen af at mærke ikke bare din hud men også dit mentale mindset blive vækket til live igen.

Som behandler arbejder jeg med glød, egenomsorg, synlige resultater og glæde – noget, som både mænd og kvinder – men måske særligt os kvinder – ikke er særligt gode til at prioritere for os selv.

Vi placerer os selv nederst på listen over to do’s og glemmer at tage vare på os selv. Det sætter sig både fysisk i vores ansigt som små linjer og stressede hudtilstande, men det sætter sig også på vores sjæl, når vi ikke sørger for at tage lige så meget omsorg ind, som vi giver ud.

At tage egenomsorgen til et nyt niveau er fundamentet for Vogelius Glow & Care, hvor jeg sætter alle mine skønne kunder i centrum. Dagligt oplever jeg, at min briks bliver forladt med fornyet energi, en hud, der stråler samt et smil og et knus så ægte, at mit arbejde giver mening ned til den mindste detalje.

Gennem mine mere end 18 års erfaring inden for hudpleje har jeg bygget min faglighed op som kosmetolog, fysioterapeut og en master i kropsterapi og mindfulness. Foruden at tilbyde skønhedsbehandlinger siden 1999 har jeg også arbejdet med angst- og stressramte patienter, der sammen med egne personlige erfaringer er blevet et afsæt til en holistisk tilgang til alle mine behandlinger.

I dag er jeg stolt og selvstændig indehaver af Vogelius Glow & Care, som jeg har drevet med kærlighed i mere end 7 år, og hvor kvinder i alle aldre oplever, hvad “mere end bare hudpleje” vil sige på eget sind og krop.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.

Mette Vogelius

  • 1999 – Uddannet kosmetolog, Clinique Colette i Ordrup
  • 2005 – Fysioterapeut, Københavns Fysioterapeutskole
  • 2008 – Master i BBAM (Basic Body Awareness Methology), Bergen Universitet
  • 2013 – Selvstændig med hudpleje og fysioterapi/kropsbehandlinger
  • 2015 – Singel/Volume eyelash extension stylist

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding