Fri fragt til pakkeshop på alle ordrer fra 499,-

Vogelius Glow & Care

Mere end bare hudpleje

Mit navn er Mette Vogelius, og jeg er indehaver af Vogelius. Det hele startede med en hudplejeklinik og et ønske om at kunne tilbyde mere end bare hudpleje. I dag er Vogelius også en butik, der forhandler udvalgte accessories, tøj og lækkerier.

Vogelius er skabt med det formål at bringe det bedste frem i den moderne kvinde. Det gøres ved hjælp af målrettede og effektive behandlinger såvel som salg af lækre produkter. Med andre ord tilbyder vi forkælelse i alle dens former til kvinder i alle aldre

Hudplejeklinikken Vogelius Glow & Care har jeg drevet med kærlighed i mere end 7 år. Helt fra start har det været et sted for forkælelse, der plejer mere end bare huden. Jeg arbejder nemlig ud fra en filosofi om, at effektiv hudpleje hænger tæt sammen med selvforkælelse og mentalt velvære.

Ved hjælp af en bred, men dybdegående viden omkring hud og dens pleje samt en række af de bedste hudplejeprodukter og -teknikker på markedet målretter jeg mine behandlinger, så de matcher netop din hud. Mine behandlinger kan blandt andet give en fastere, renere og mere livlig hud med en synlig glød. Men de handler om mere og andet end bare hud.

Med andre ord sætter jeg mine skønne kunder og deres egenomsorg i centrum. Dagligt oplever jeg, at min briks bliver forladt med fornyet energi, en strålende hud samt et ægte smil og knus. Det er her, jeg føler, at mit arbejde giver mening ned til mindste detalje.

Vogelius er siden da vokset og udvidet som forhandler af tøj, accessories og diverse lækkerier fra forskellige udvalgte brands. På den måde er Vogelius blevet stedet for den ultimative forkælelse af enten dig selv eller en, du holder af.

Du er altid mere end velkommen til at komme forbi min butik i Birkerød og se nærmere på mine varer. Du kan også allerede i dag læse mere om mine behandlinger her på siden og bestille en tid.

Jeg ser frem til at forkæle dig.

Mette Vogelius

1999 – Uddannet kosmetolog, Clinique Colette i Ordrup
2005 – Fysioterapeut, Københavns Fysioterapeutskole
2008 – Master i BBAM (Basic Body Awareness Methology), Bergen Universitet
2013 – Selvstændig med hudpleje og fysioterapi/kropsbehandlinger
2019 – Opstart af Vogelius Glow & Care

Vogelius Glow