Glow - Ansigtsbehandlinger

Introbehandling “jeg er ny kunde”

Denne behandling er til dig, der ikke har fået behandling hos os før.
Du får en gratis hudanalyse og hudscanning.

Herudfra kommer jeg med mine anbefalinger ift mine fund, og sammen beslutter vi os for behandling/forløb, der passer perfekt netop til dig og din hud.

Varighed 70 min. Pris kr. varierende

Nimue

Nimue er meget aktivt behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele, som gør produkterne i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater allerede ved første behandling.

Til den utrænede hud
Ca. 60 minutter. Pris kr. 649,00

Til den trænede hud
Ca. 60 minutter. Pris kr. 849,00

Teen Clean

En dybderensende og afbalancerende behandling til den unge hud. Grundig vejledning gennem behandlingen.

Varighed 60 min. Pris kr. 400,00

Treat & Breathe

En afstressende behandling for både krop og sind. Alt er skønt og behageligt. Formålet er at give huden, kroppen samt hele dit nervesystem ro. Dette gives gennem plejende produkter, massage samt afspænding vha mindfulness.

Varighed 90 min. Kr. 900,00

Basic Balance Me

En klassisk ansigtsbehandling med fokus på at hjælpe hudens eget forsvar og reparere dette, så den genfinder balance. En fugtgivende og stimulerende behandling, der efterlader din hud i topform!

Inkl: rens, massage, maske efter hudtype samt serum og dagcreme efter hudtype.

Varighed 60 min. Pris kr. 500,00

Lifting Gua Sha

I denne behandling kombineres Gua Sha og Cubbing massage med lymfedrænage og japansk lifting massage. Behandlingen løfter dit ansigt, hals og décolleté. Den mindsker rynker, giver den smukkeste glød samt øger balance og velvære i kroppen.

Varighed 60 min. kr 795,00

DermaOxy

DermaOXY’s behandlinger tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagendannelse. Oxygen – ren ilt – bruges i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældningsproces, stimulerer hudens elastin- og collagenproduktion.

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling.

Forkæl din hud og mærk selv forskellen. Få optimal effekt af behandlingen ved også at booke en diamantslibning.

Varighed 45 minutter. Kr. 595,00

Ultimativ Glow

Den optimale kombination af to meget virksomme behandlinger, Diamantslibning og Oxygenbehandlinger, der tilsammen giver fantastiske resultater i form af mindskning af porrestørrelse, linjer og misfarvninger. Samt tydelig øgning af spændstighed og elasticitet og ikke mindst giver den huden en fantastisk glød.
Behandlingen er desuden meget effektiv ved stresshud plaget af urenheder eller anden pludselig opstået ubalance i huden.
Behandlingen anbefales at tage som kurforløb med minimum 4-6 behandlinger med interval på 7-10 dage for at opnå det ovenstående resultat.

Varighed 60 min. kr 995,00

Gentlemens Treat

Den perfekte behandling til mænd. Den er både velegnet til dig, der blot ønsker at pleje din problemfri hud, og til dig med behov for en mere intens dybderens. Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til din hud, samt gør dig mere skarp at se på ved at trimme næse og ørehår med voks, hvis du ønsker det. Afsluttes med massage af skuldre, hals, ansigt og maske tilpasset dig.

Varighed: 60 min Pris kr 500,00

Dermatude prøvebehandling

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde/re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 995,00

Dermatude “Basic effect”

4 x behandlinger. Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde /re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres.

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve, hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 4 x 60 min. kr 5.000,00

Silk Peel

Behandlingen hedder Dermolissage Silkpeel og er en mild slibning af overhuden. Denne slibning udføres med fine diamanter. Samtidig med slibningen tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes. Allerede efter den første behandling opnås markant synlige resultater. Huden vil se yngre ud og føles glat og frisk. Den dybdegående virkning af den indslusede væske og den vedvarende forbedring af huden er dokumenteret af hudlæger fra Stanford University i Californien, der har udviklet dette apparat til behandling af de fleste hudsygdomme og -tilstande.

Hvilke problemer kan behandles med Dermolissage Silkpeel?
Aktiv akne og ar Fedtet hud Tør hud, linjer og eksem Træt livløs hud som følge af sygdom og stress Aldersbetingede forandringer Solskader og pigmentforandringer Rosacea og Psoriasis Seks til otte behandlinger anbefales for at opnå det mest optimale resultat, efterfulgt af regelmæssige opfølgningsbehandlinger efter behov.

Ved køb af forløb på min. 4 behandlinger gives 20% rabat.

Varighed 45 minutter. kr. 895,00 for én behandling

Hudscanning

Hos Vogelius Glow har du mulighed for at få scannet din hud.

En hudscanning kan give dig:
– Dokumentation af de behandlinger, du får lavet i klinikken
– Dokumentation af effekten af de produkter, du bruger
– Den kan desuden vise dig hvor din hud er ift: Fugt, Elasticitet, Sebum, Akne, Rynker, Sensitivitet, Pigment og Pore størrelse

Pris kr. 350,00
I forbindelse med ansigtsbehandling kr. 150,00
I forbindelse med et forløb af ansigtsbehandling er en hudscanning gratis. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding