Fri fragt til pakkeshop på alle ordrer fra 499,-

Glow - Ansigtsbehandlinger

Introbehandling “jeg er ny kunde”

Denne behandling er til dig, der ikke har fået behandling hos os før.
Du får en gratis hudanalyse og hudscanning.

Herudfra kommer jeg med mine anbefalinger ift mine fund, og sammen beslutter vi os for behandling/forløb, der passer perfekt netop til dig og din hud.

Varighed 70 min. Pris kr. varierende

Vogelius Glow Signatur behandling

 

Dette er behandlingen til dig der er fast kunde hos Mette og sætter pris på bare at blive puttet på briksen og overlade alt ansvar til Mette.

Din behandling bliver skræddersyet til din huds specifikke behov den pågældende dag.

Her vil du få den bedst tænkelige og mest målrettede behandling til din hud. Behandlingen kan både indeholde mekaniske, manuelle og kemiske behandlingsmetoder. Den vil altid indeholde dybderens hvis behovet er der.

Varighed 60 min. Pris 999,00

Ultimativ Vogelius Glow Signature

Den ultimative skræddersyede behandling! Behandlingen tager udgangspunkt
i din huds aktuelle tilstand, og behandlingen bliver kyndigt sammensat
af Mette – den ultimative kombination af resultater, velvære og unik
forkælelse. Dette er behandlingen til dig der er fast kunde hos Mette og
sætter pris på bare at blive puttet på briksen og overlade alt ansvar
til Mette.

Behandlingen afsluttes med en beroligende Beauty Angel specialmaske, tilpasset din huds individuelle behov. Herefter får du lov at ligge under Beauty Angel lyset 15 minutter.  Beauty Angel lysbehandlingen er en skøn effektiv lysbehandling, som er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decollete. Mærk hvordan du indhylles og bades i lysets skær, mens du nyder en afstressende nakke og skuldermassage.

Varighed 60 min. Pris 1199,00

Læs mere om Beauty Angel lysbehandling her:

Beauty Angel - Lysebehandling

Beauty Angel lysbehandling tilbydes som skræddersyede
signaturbehandlinger til dit akutte behov og som et lysbehandlingsforløb
for maksimal hudindsats mod en mere klar, ungdommelig og ensartet hud. Du kan forvente forbedring af linjer og rynker ved øjne, pande, kinder og mere volumen i huden, pigmenter, uens hudtone, store porer og synlige blodkar.

Køb en enkelt behandling eller et klippekort til et forløb og få 1-2 gratis behandlinger.

Én behandling: Beauty Angel lys kr. 249 

Lille klippekort: Beauty Angel lysforløb á 7 behandlinger kr. 1494 (6+1 tilbud)

Stort klippekort: Beauty Angel lysforløb á 12 behandlinger kr. 2490 (10+2 tilbud)

Inkl. Beauty Angel 3 i 1 Collagen Booster Cream, 15 minutter Beauty Angel lys og afsluttende cremepleje.

Nimue

Nimue er meget aktivt behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele, som gør produkterne i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater allerede ved første behandling.

Teen Glow Mini

Til dig med begyndende urenheder. Huden renses og dybderenses og der gives vejledning i den optimale hudplejerutine for den unge hud.

Varighed 30 min. Pris kr. 450,00

Til dig med begyndende urenheder. Huden renses og dybderenses og der gives vejledning i den optimale hudplejerutine for den unge hud.

Varighed 30 min. Pris kr. 450,00

Teen Glow

Til dig har udfordringer med urenheder og evt. rødme og inflammation i huden. Vi tager udgangspunkt i hudens aktuelle tilstand, og behandler derefter. Behandlingen sætter fokus på at reducere forekomsten af urenheder og balancerer huden i dybden. Ingen forpint eller rød hud efter behandlingen, da behandlingen afrundes med en fugtgivende og beroligende specialmaske, samt 15 minutters op healende og reparerende Beauty Angel lys. Der vejledes i optimal hudplejerutiner til brug hjemme, og skræddersyer et forløb tilpasset dig.

Varighed 60 min. Pris kr. 550,00

Glow Basic

En klassisk ansigtsbehandling med fokus på at hjælpe hudens eget forsvar og reparere dette, så den genfinder balance. En fugtgivende og stimulerende behandling, der efterlader din hud i topform!

Inkl: rens, massage, maske efter hudtype samt serum og dagcreme efter hudtype.

Varighed 60 min. Pris kr. 699,00

Lifting Gua Sha

I denne behandling kombineres Gua Sha og Cubbing massage med lymfedrænage og japansk lifting massage. Behandlingen løfter dit ansigt, hals og décolleté. Den mindsker rynker, giver den smukkeste glød samt øger balance og velvære i kroppen.

Varighed 60 min. kr 899,00

DermaOxy

DermaOXY’s behandlinger tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagendannelse. Oxygen – ren ilt – bruges i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældningsproces, stimulerer hudens elastin- og collagenproduktion.

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling.

Forkæl din hud og mærk selv forskellen. Få optimal effekt af behandlingen ved også at booke en diamantslibning.

Varighed 45 minutter. Kr. 699,00

Ultimativ Glow

Den optimale kombination af to meget virksomme behandlinger, Diamantslibning og Oxygenbehandlinger, der tilsammen giver fantastiske resultater i form af mindskning af porrestørrelse, linjer og misfarvninger. Samt tydelig øgning af spændstighed og elasticitet og ikke mindst giver den huden en fantastisk glød.
Behandlingen er desuden meget effektiv ved stresshud plaget af urenheder eller anden pludselig opstået ubalance i huden.
Behandlingen anbefales at tage som kurforløb med minimum 4-6 behandlinger med interval på 7-10 dage for at opnå det ovenstående resultat.

Varighed 60 min. kr 995,00

Gentlemens Treat

Den perfekte behandling til mænd. Den er både velegnet til dig, der blot ønsker at pleje din problemfri hud, og til dig med behov for en mere intens dybderens. Jeg tilpasser behandlingen, så den passer til din hud, samt gør dig mere skarp at se på ved at trimme næse og ørehår med voks, hvis du ønsker det. Afsluttes med massage af skuldre, hals, ansigt og maske tilpasset dig.

Varighed: 60 min Pris kr 899,00

Dermatude prøvebehandling

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde/re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 1250,00

Dermatude kurforløb - spar 20%

4 x behandlinger. Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fastere hud og genvinde /re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker. Den den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres.

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed, din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskere og yngre udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød. Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme. Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve, hvordan en behandling foregår, og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 4 x 60 min.

Normalpris kr 5.000,00
Kurforløbspris 4.000,00

Silk Peel

Behandlingen hedder Dermolissage Silkpeel og er en mild slibning af overhuden. Denne slibning udføres med fine diamanter. Samtidig med slibningen tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes. Allerede efter den første behandling opnås markant synlige resultater. Huden vil se yngre ud og føles glat og frisk. Den dybdegående virkning af den indslusede væske og den vedvarende forbedring af huden er dokumenteret af hudlæger fra Stanford University i Californien, der har udviklet dette apparat til behandling af de fleste hudsygdomme og -tilstande.

Hvilke problemer kan behandles med Dermolissage Silkpeel?
Aktiv akne og ar Fedtet hud Tør hud, linjer og eksem Træt livløs hud som følge af sygdom og stress Aldersbetingede forandringer Solskader og pigmentforandringer Rosacea og Psoriasis Seks til otte behandlinger anbefales for at opnå det mest optimale resultat, efterfulgt af regelmæssige opfølgningsbehandlinger efter behov.

Ved køb af forløb på min. 4 behandlinger gives 20% rabat.

Varighed 45 minutter. kr. 895,00 for én behandling

Elevbehandlinger

Vi tilbyder pt elevbehandlinger hos dygtige Kristina. 
De bookes under “elevbehandlinger” i bookingsystemet .

Pt tilbydes der :

Ansigtsbehandling 
Silkpeel (microdermabration) kr 600,00
Øjne
Lashlift inkl farvning af vipper kr 400,00
Farvning af bryn og vipper samt tilretning af bryn (ikke reshaping). kr 250,00
Farvning og retning af bryn kr 199,00
Negle
Shellac kr 399,00