Nimue behandlinger

Nimue er en meget aktivt behandlende hudplejeserie med medicinsklignende fordele, som gør produkterne i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater allerede ved første behandling.

Nimue’s produktsortiment blev oprindeligt udviklet tilbage i 1994 rettet mod det medicinske marked, hovedsagelig til forberedende og opfølgende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden.

Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, baseret på effektiv kombination, koncentration og styrke af særlige ingredienser med videnskabelig dokumenterede leveringssystem, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.

Som fanebærer inden for hudplejeindustrien er Nimue kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hudsygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

Ved at supplerer Nimue’s hjemmepleje produkter, både under og efter de professionelle behandlinger, vil du løfte resultaterne yderligere.

Nimue anvender ikke kunstig parfume, parabener, mineralske olier eller lanolin i deres produkter. I stedet bruges biologiske, naturlige udvundet dufte og vitaminer. Dette er en naturlig måde at konservere og give produkterne en naturlig og behagelig aroma.

Man kan se det som en genopdragelse af din hud. Gennem brug af Nimue hjemme samt Nimuebehandlinger i klinikken, vil din hudbarriere blive stærk og din hud herigennem smuk og sund. Der kan desuden arbejdes intenst med akne/uren hud, hyperpigmenteringer, sarte hudtilstande som bla. Rosacea samt med porrestørrelse og linjer/rynker.

Den utrænede hud

Den terapeutiske – Varighed ca 60 minutter. Pris kr. 649,-

Denne Nimue behandling er typisk den jeg starter med hos de fleste, som gerne vil opnå resultater med deres hud. Behandlingen er også en døråbner for alle de andre Nimue ansigtsbehandlinger til “trænet hud’’. Frugtsyren som bliver brugt i denne behandling er 15% syre, som er den mildeste form for frugtsyre behandlinger fra Nimue.

Hvad kan vi bl.a. opnå?

-Vække den triste og grå hud til livs
-Genvinde fugtbalancen
-Give glød til huden
-Løsne op i tilstoppede porer
-Forfine hudoverfladen
-Døråbneren for de næste Nimue behandlinger

Denne behandling er tilpasset alle hudtyper og hvis du er i tvivl om hvilken du skal booke, går du aldrig galt i byen med den her

Den trænede hud

Den speciale – Varighed ca 60 minutter. Pris kr. 849,-

Disse behandlinger er til dig som allerede har fået flere behandlinger fra Nimue og bruger produkterne hjemme. Vil du give din hud den mest skræddersyet behandling inde for Nimue. Hér har jeg flere forskellige frugtsyre som jeg kan tilpasse efter din hudtilstand. Vi går i dybden med avancerede frugtsyre, som også har forebyggende egenskaber for din huds aldring.

Hvad kan vi opnå?

-Særlig god til miljø belastet og for tidligt ældet hud
-Mindske betændt akne
-Reducerer overpigmentering som ligger dybt i huden
-Forfine grov hud
-Arbejde på vedligeholdelse og forebyggelse

Behandlingen er meget bred, da der er flere måder syrerne kan kombineres på og det er det som gør behandlingen helt unik.

Nimue Thermal Detox Peel

Quick lunch peel – Varighed 30 minutter. Pris kr. 450,00

Dette er et virkeligt effektivt quick fix med Askepot-resultat. Behandlingen er funktionel og har øjeblikkelig virkning! Den dybderenser, detoxer, exfolierer og ilter din hud.

Fordelene er at Nimue Thermal Detox Peel mindsker urenheder og overskydende talg, forfiner huden tekstur og mindsker porerne. Den udglatter fine linjer, giver blødere hud, ensartet hudtone, fugt og en fornyet glød.

Behandlingen er ikke egnet til dig med sart hudtilstand som Rosacea.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding