Glow – ansigtsbehandlinger

Introbehandling “jeg er ny kunde”

Denne behandling er til dig der ikke har fået behandling hos os før. Du får en gratis hudanalyse og hudscanning.

Herudfra kommer jeg med mine anbefalinger ift mine fund, og sammen beslutter vi os for behandling/forløb der passer perfekt netop til dig og din hud.

Varighed 70 min. Pris kr. varierende – BOOK TID

Teen Clean

En dybderensende og afbalancerende behandling til den unge hud. Grundig vejledning gennem behandlingen.

Varighed 60 min. Pris kr. 400,00. – BOOK TID

Clean and Balance me

Dybderensende behandling. Behandlingen er ideel til både den fedtede og meget urene hud samt de mere kombinerede tilstande.

Varighed 45 min. Pris kr. 450,00 – BOOK TID

Basic Balance Me

En klassisk ansigtsbehandling med fokus på at hjælpe hudens eget forsvar og reparere dette så den genfinder balance. En fugtgivende og stimulerende behandling, der efterlader din hud i topform!

Inkl: rens, massage, maske efter hudtype samt serum og dagcreme efter hudtype.

Varighed 60 min. Pris kr. 500,00 – BOOK TID

Treat & Breathe

En afstressende behandling for både krop og sind. Alt er skønt og behageligt. Formålet er at give huden, kroppen samt hele dit nervesystem ro. Dette gives gennem plejende produkter, massage samt afspænding vha Mindfulness.

Varighed 90 min. Kr. 900,00 – BOOK TID

Skin Regimen – Anti-age Fruty Peel

Anti-age frugtsyreansigtsbehandling med Comfort Zones lækre Skin Regimen serie, er den nyeste generation inden for Nutri-Cosme-Ceuticals. Metoden forlænger cellernes sundhed og levetid, indefra og udefra.

Frugtsyren fjerner mildt og effektivt det yderste hornlag af huden og forbedrer udseendet af fine linier, pigmentforandringer og overfladiske acne ar. Hudens overflade bliver mere ensartet og huden efterlades med den fineste glød.

Huden er hverken rød eller irriteret efter behandling.

En særlig aktiv ansigtsbehandling med dybdegående bindevævsmassage, frugtsyrer og Skin Regimen produkter.

Ved 30 dages anvendelse af hjemmepleje produkterne, samt med minimum 4-6 behandlinger, med interval på 7-10 dage, opnår du resultater med øget fugtniveau på 26% og reduktion af rynker på 17%

Varighed 40 minutter. Kr. 449,00 – BOOK TID

Diamantslibning

Behandlingen der er fuldstændig smertefri. Du vil kunne se og mærke en bedring allerede efter 1. behandling. Ved brug af diamant slibehoveder, slibes de øverste døde hudceller væk, for at der kan dannes nye celler hurtigere. Metoden reducerer endvidere fine linjer, pigmentforandring, solskader, hudorme, og giver en mere ensartet overflade samt en fantastisk glød. Resultatet er et sundere og friskerer look.

Varighed 45 min. Kr. 495,00 – BOOK TID

DermaOxy

DermaOXY’s behandlinger tilfører hud fugt med den aktive hyaluronsyre, mange antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagendannelse.
Oxygen – ren ilt – bruges i vores behandling, hvorved vi udskyder hudens ældnings proces, stimulerer hudens elastin og collagen produktion..

dermaOXY er en del af den fremtidige hudpleje, og du ser en forskel allerede efter 1. behandling. Forkæl din hud og mærk selv forskellen.

Få optimal effekt af behandlingen ved også at booke en diamantslibning.

Varighed 45 minutter. Kr. 595,00 – BOOK TID

Ultimativ Glow

Den optimale kombination af to meget virksomme behandlinger, Diamantslibning og Oxygenbehandlinger, der tilsammen giver fantastiske resultater i form af mindskning af porrestørrelse, linjer og misfarvninger. Samt tydelig øgning af spændstighed og elasticitet og ikke mindst giver den huden en fantastisk glød.

Behandlingen er desuden meget effektiv ved stresshud plaget af urenheder eller anden pludselig opstået ubalance i huden.

Behandlingen anbefales at tage som kurforløb med minimum 4-6 behandlinger, med interval på 7-10 dage for at opnå det ovenstående resultat.

Varighed 60 min. kr 995,00  – BOOK TID

 

Gentlemens Treat

Behandlingen til dig der blot ønsker at pleje din problemfri hud, eller til dig med behov for en mere intens dybderens.

Jeg tilpasser behandlingen så den passer til din hud, samt gør dig mere skarp at se på ved at trimme næse og ørehår med voks hvis du ønsker.

Afslutter med massage af skuldre, hals, ansigt og maske tilpasset dig.

Varighed: 60 min Pris kr 500,00 – BOOK TID

Dermatude prøvebehandling

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fasterer hud og genvinde/re-etablerer hudens elasticitet, porerne bliver finerer, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker og den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskerer og yngrer udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød.

Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme.

Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 995,00  – BOOK TID

Dermatude “Basic effect”

4 x behandlinger.

Med en dermatude behandling har du nu mulighed for at få en fasterer hud og genvinde /re-etablere hudens elasticitet, porerne bliver finere, og der er synlig reduktion af fine linjer og rynker og den overordnede tilstand i huden forbedres, da cirkulationen stimuleres.

Hvordan virker det?
Dermatude behandling er en form for Metaterapi, hvor man laver en masse mikro-perforeringer øverst i huden. Derefter vil huden starte sin naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynde at producere kollagen og elastin for at reparere mikro-perforeringerne. Metaterapi hjælper med at re-aktivere den spændstighed din hud har mistet over tid, ved at vende det biologiske ur på en 100% naturlig måde, der giver dit ansigt et friskerer og yngrer udseende. Denne behandling giver et synligt løft af ansigtet og en fantastisk glød.

Dobbelt afrensning, frugtsyrepeeling, Dermatudebehandling, specialmaske, serum og dagcreme.

Vi tilbyder en prøvebehandling, så du kan opleve hvordan en behandling foregår og se gløden i huden. BOTOX-effekten får du først efter minimum 4 behandlinger.

Varighed 60 min. kr 5.000,00  – BOOK TID

Deep Touch – Body Massage

Dybdegående fysiurgisk bindevævsmassage der forløser stress, myoser og spændinger.

Vælg mellem nærende eller opstrammende olier.

Varighed 30 min. kr. 400,00  – BOOK TID

 

Varighed 45 min. kr. 500,00  – BOOK TID

Silk Peel

Behandlingen hedder Dermolissage Silkpeel, og er en mild slibning af overhuden. Denne slibning udføres med fine diamanter, samtidig med slibningen tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. Med denne behandling kan langt de fleste hudproblemer nemt og smertefrit minimeres, og i de fleste tilfælde, helt afhjælpes.

Allerede efter den første behandling opnås markant synlige resultater.

Huden vil se yngre ud og føles glat og frisk. Den dybdegående virkning af den indslusede væske og den vedvarende forbedring af huden er dokumenteret af hudlæger fra Stanford University i Californien, der har udviklet dette apparat til behandling af de fleste hudsygdomme og -tilstande. 

Hvilke problemer kan behandles med Dermolissage Silkpeel?

 • Aktiv akne og ar
 • Fedtet hud
 • Tør hud, linjer og eksem
 • Træt livløs hud, som følge af sygdom og stress
 • Aldersbetingede forandringer
 • Solskader og pigmentforandringer
 • Rosacea og Psoriasis

Seks til otte behandlinger anbefales for at opnå det mest optimale resultat, efterfulgt af regelmæssige opfølgningsbehandlinger alt efter behov.

Ved køb af forløb på min. 4 behandlinger gives 20% rabat.

Varighed 45 minutter. kr. 895,00 for én behandling

Makeup

Har du brug for hjælp til ny inspiration eller bare generelle teknikker, så book en makeup tid og lær hvor nemt det kan være.

Makeup fremhæver dine bedste sider og kan skjule fx pigmentering eller urenheder.

I klinikken anvender vi produkter fra Glo Skin Beauty. Glo Skin Beauty er et prisbelønnet mineral mærke, som kun består af ingredienser af højeste kvalitet. Der anvendes udelukkkende ultrafine mineraler, som sikrer at hver applikation giver en jævn og flot holdbar effekt. Mineralerne gør at din hud stadig kan ånde samt udskille de ting den har brug for i løbet af dagen.

Glo Skin Beauty indeholder ikke parabener, talkum, stivelse, blegemidler eller parfumestoffer. Ingen af produkterne er testet på dyr.

DAG MAKEUP – Varighed 25 minutter. kr. 295,00 – BOOK TID

AFTEN/FEST MAKEUP – Varighed 45 minutter. kr 495,00 – BOOK TID
BRUDE-MAKEUP – Inkl. en prøve makeup. Fra kr. 1.500,00 – BOOK TID

Lash Lift

Lash Lift er for dig som på en naturlig måde ønsker at få dine vipper til at syne længere og med mere volumen.

Lash lift giver dine vipper et smukt løft og resultatet holder i 6-8 uger.

Om du vælger inkl. farvning af vipper eller ej, sluttes behandlingen af med Lashdose. -En “hårkur” der giver vipperne en masse næring og fugt, så dit lashlift holder bedst muligt.

Husk det altid er vigtigt at give vipperne plejende balsam, hvis du vil opnå de flotteste resultater.

Inkl. farvning af vipper kr. 525,00  – BOOK TID
Uden farvning af vipper kr. 495,00 – BOOK TID

 

Hudscanning

Hos Vogelius Glow har du mulighed for at få scannet din hud.

En hudscanning kan give dig:

 • Dokumentation af de behandlinger du får lavet i klinikken
 • Dokumentation af effekten af de produkter du bruger

Pris kr. 350,00

I forbindelse med ansigtsbehandling kr. 150,00

I forbindelse med et forløb af ansigtsbehandling er en
hudscanning gratis.

Den kan desuden vise dig hvor din hud er ift:

 • Fugt
 • Elasticitet
 • Sebum
 • Akne
 • Rynker
 • Sensitivitet
 • Pigment
 • Pore størrelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få 15% på dit næste køb i shoppen

I nyhedsbrevet vil du modtage gode fif omkring hudpleje og makeup, få information om vores spændende kundeevents samt få adgang til udsalg før alle andre.

Tak for din tilmelding